Arrangementen

Taveerne de Heidehoek biedt u de gelegenheid om lekker te genieten in een bosrijke omgeving.

Buiten de a la carte kaart, die voor iedereen wat te bieden heeft, zijn er ook mogelijkheden voor feesten en partijen, die samen kunnen gaan met o.a. koud/warm buffet, gourmet of een barbecue.

Paintball arrangementen

Arrangement 1: fl 55,- per persoon.

Ontvangst met koffie/thee en cake. Huur van uw uitrusting(bestaande uit; beschermend masker, bril, overall, bivakmuts, wapen met 100 paintball’s)

Arrangement 2: fl 79,- per persoon.

Ontvangst met koffie/thee en cake. Huur van uw uitrusting. Gelderse koffietafel; bestaande uit diverse soorten broodjes, kroket, diverse beleg, roomboter, koffie/thee/melk en fruit.

Arrangement 3: fl 85,- per persoon.

Ontvangst met koffie/thee en cake. Huur van uw uitrusting. Barbecue bestaande uit: opgemaakte salades, verschillende soorten vlees, stokbrood, kruidenboter, vegetarische gerechten en diverse sauzen.

Arrangement 4: fl 89,- per persoon.

Ontvangst met koffie/thee en cake. Huur van uw uitrusting. Gourmet bestaande uit: rijke keuze aan vlees, salades, rauwkost, stokbrood, kruidenboter en diverse sauzen.

Locatie

Onze paintball arrangementen vinden plaats in de bosrijke omgeving van Wezep(GLD). Een uitdagend bos met veel natuurlijke obstakels.

Diverse prijzen

Extra paintball’s fl 20,- per 100

Blikje fris of kom soep fl 2,50

Snoep: mars/snicker/nuts fl 1,-

Lunchpakket op aanvraag.