Welkom op de Nederlandse Rubens Barrichello Site

Om te beginnen zal ik u in het kort vertellen waarom ik deze site gemaakt heb. Sinds enkele jaren volg ik op televisie de Formule 1 races. Zoals bijna iedereen heb ik ook een favoriete coureur, u raad het al..... Rubens Barrichello! Omdat ik graag wat meer over hem te weten wou komen ben ik gaan surfen op internet, en tot mijn grote verbazing was er haast geen website over hem te vinden! De officiele website van Rubens is in het Portugees en ondanks dat ik mijn best heb gedaan, ik kon het toch echt niet lezen. Omdat ik er niet aan twijfel dat ik niet de enige fan van Rubens ben, en er dus misschien nog meer mensen tevergeefs hebben gezocht op internet, heb ik besloten om daar verandering in te gaan brengen en ben zelf een site voor hem gaan maken, in het Nederlands, zodat hij ook door niet-Brazilianen gelezen kan worden.

Op mijn site kunt u niet alleen persoonlijke gegevens van Rubens vinden, maar ook informatie over de races die hij heeft gereden, met posities en tijden. Ook heb ik een gedeelte gewijd aan mijn verzameling Barrichello modelauto's en wat daar zoal bij komt kijken. Ook zijn er twee pagina's waarop advertenties staan met gezochte en aangeboden artikelen die betrekking hebben op de Formule 1.

Heel veel plezier met het ontdekken van de site! Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u contact met mij opnemen via onderstaand e-mail adres.

[email protected]


U tekent toch wel mijn gastenboek?


Deze foto is gemaakt door Dhr. Gerlach.