Zeskamp

Stel uit onderstaande activiteiten zelf uw dag samen. Ook in combinatie met een van onze andere arrangementen.

Boogschieten: Na instructie, krijgt ieder de gelegenheid proef te schieten, competitie ballon en blazoen schieten.

Moerasoversteek: Het team dient alleen met behulp van de daartoe beschikbaar gestelde materialen een denkbeeldig moeras over te steken. Samenwerking en communicatie zullen daarbij goed van pas komen.

Eilandenspel ABC: Met gebruikmaking van touwen dienen de deelnemers zich te verplaatsen van het ene naar het andere eiland. Let op de tijd zal genoteerd worden.

Ladder finish spel: Vijf teamleden, vier dragers zijn geblinddoekt, de gedragende is die aanwijzingen geeft aan de dragers over de af te leggen route en hindernissen.

Belgische brug: Dit vindt plaats op een zandvlakte, een plank wordt op het zand gelegd het team heeft een schop. Drie leden van het team gaan op de plank staan en roept’’Belgische brug’’ alle teamleden moeten onder de plank door. De plank mag niet worden opgetild dat wordt dus flink graven.

Touwbaan: Het team bouwt onder toezicht van een instructeur een touwbaan die door de teamleden genomen dient te worden. Behendigheid en teamgeest zullen goed van pas komen.

Skiloop parcours: Het team legt met behulp van driepersoons skilatten een parcours af  zonder dat een teamlid met enig lichaamsdeel de grond raakt.

Offerte op aanvraag, prijzen zijn afhankelijk van soort activiteit en groepsgrote.